HEEN & WEER

Honden uitlaatservice

Enschede

Even voorstellen

Mijn naam is Paul Pakkert, 59 jaar, getrouwd en vader van drie kinderen. Wij hebben zelf ook een hond, haar naam is Polly en het is een Flatcoated retriever.

Vanaf het moment dat Polly in ons leven is gekomen, ben ik mij erg gaan verdiepen in honden en hun gedrag.

Na eerst de puppy cursussen te hebben doorlopen, kwam ik bij de dagelijkse uitlaatrondes met steeds meer honden (en hun baasjes) in contact. Zo kreeg ik gaandeweg een steeds beter oog voor allerlei typen honden en hun gedrag.

Langzaam ontstond toen het idee voor een eigen uitlaatservice.

Het leek mij een ideale manier om mijn liefde voor honden met de liefde voor het buitenleven te combineren.

Martin Gaus Academie

Om goed voorbereid van start te kunnen gaan met mijn hondenuitlaatservice heb ik eind 2017 met succes de opleiding tot “Gediplomeerd Hondenuitlaatservice” aan de Martin Gaus Academie in Lelystad afgerond.

Adres

Voortsweg 289

7523 CE

Enschede

Telefoon

06 30073186

E-Mail

info@heenenweerenschede.nl

Tarieven

 

Groep  
10 rittenkaart €120,00
   
   
   
   

 

 

 

 

De prijzen zijn inclusief BTW.
De strippenkaarten blijven 3 maanden geldig.
Betalingen contant of via overschrijving vooraf. Rekeningnummer: NL40RABO0325398348 t.n.v. Heen & Weer.